Proposta de xerrades per a mares i pares Primavera 2018

Benvolguts i benvolgudes,

 

Cada any s’organitzen des de l’AMPA diverses xerrades i alguna sortida familiar. Les xerrades van dirigides a les mares i pares i tenen com a objectiu tractar temes que siguin d’interès per les nostres famílies. Volem conèixer la vostra opinió per tal de seleccionar la temàtica de la xerrada i per això us enviem un Doodle amb una llista de 6 temes (incloem el títol de cada xerrada entre parèntesi) per tal que en voteu aquell del que us agradaria que es parlés. I si us quedeu amb ganes de poder votar una segona opció o voleu que es tracti un tema que no surt al llistat indiqueu-ho al camp de ‘comentaris’, aprofiteu aquest camp també si teniu suggerències de sortides. Us deixem temps fins el 14 de febrer.

És molt fàcil i ràpid: Per participar només heu de clicar en aquest link, omplir qui sou i marcar l’opció que més us agradi (i si voleu, afegir comentaris)

Escollir xerrada

 

 

 

Moltes gràcies!

 

 

 

 

Que és Doodle ?

Doodle és una eina per organitzar actes/trobades/reunions online i crear enquestes online. S’ha d’accedir a la pàgina web www.doodle.com