Benvolgudes i benvolguts,

Gràcies per la vostra participació en el Doodle per escollir la temàtica de la xerrada. Va tenir una molt bona resposta i ens engresca a repetir-ho en futures ocasions.
Fruit de la vostra participació i d’acord amb els vostres vots la xerrada serà: COMUNICACIÓ PARES FILLS EN L’ADOLESCÈNCIA. Serà impartida pel conferenciant Juanjo Fernández. No us la perdeu!

 

  • Juanjo Fernández és llicenciat en Filosofia i Lletres, i ha estat professor de matèries molt diverses durant 18 anys a Jesuïtes-Clot (Barcelona), on també han estudiat els seus dos fills. Les seves vocacions són ensenyar i escriure. Ha ensenyat a l’escola, però també ha estat monitor, responsable d’esplai i colònies, i catequista. Ha escrit articles en relació amb l’educació en el temps lliure, obres de teatre i llibres de ficció i no ficció. Les seves últimes obres són “Com Ajudar els fills a Estudiar (i fer els deures del col.le!)” i “30 Manaments per Tractar amb Adolescents”. En l’actualitat és Consultor Pedagògic organitzant activitats de formació. Però la seva activitat principal és la de conferenciant, impartint xerrades a famílies, escoles i empreses sobre temes educatius i motivacionals ben diversos.    
COMUNICACIÓ PARES FILLS EN L'ADOLESCÈNCIA.
COMUNICACIÓ PARES FILLS EN L’ADOLESCÈNCIA.

 

 

ATENCIÓ: Tindrem servei de monitoratge per als més petits  Cal inscriure’s