redes-socialesLes xarxes socials s’han convertit actualment en un factor indispensable de comunicació entre les i els jóvens, en les que és necessari estar present per a poder socialitzar-se amb els seus iguals.
Encara que en un principi tot pareixen avantatges també poden ser de vegades una font de problemes. L’adolescència és una etapa difícil en què les i els jóvens són molt vulnerables i corren un autèntic risc quan entren en les xarxes socials sense conéixer amb exactitud els seus perills
El principal perill per als/a les adolescents es deu a la poca importància que solen atorgar a la privacitat. Moltes vegades, compartixen fotografies i dades personals sense prendre cap precaució, exposant-se a ser víctimes de suplantació de personalitat, apropiació dels continguts que publiquen, grooming o ciberbullying.

El passat 3 de desembre, Josep Maria Silva: Gestor Àrea TIC SSTT-VO de la Generalitat de Catalunya, ens va explicar els avantatges i els perills d’Internet i les xarxes socials i aprendre a poder adoptar precaucions per a evitar les conseqüències d’un possible assetjament a través d’Internet.

lecteur-qrcode-i-nigmaEs recomana portar el mòbil amb una app per llegir codis QR.
Si no teniu cap, baixar-vos l’APP   I-Nigma

Si no veu asistir, podeu anar al Blog FAMILIARITZATIC de  Josep Maria Silva

familiaritzatic

symbaloo

El Symbaloo de FamiliaritzaTIC